[ad_1]
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : باقر صفاری نیا در کارگاه آموزشی تخصصی پرداخت و بازپرداخت وام بنیاد علوی و صندوق رفاه دانشجویان ضمن قدردانی از مسئولان بنیاد علوی در جهت محرومیت زدایی مناطق کم برخوردار و افرادبی بضاعت، از افزایش یک و نیم برابری اعتبار صندوق رفاه دانشجویان در ترم جاری خبر داد.
جزئیات وام صندوق رفاه دانشجویان
وی اظهار داشت: پرداخت وام های شهریه صندوق رفاه و بنیاد علوی به منظور ایجاد زمینه سازی مناسب برای رشد استعدادها و کمک به وضع تحصیلی و معیشتی دانشجویان مستعد و کم بضاعت بومی و غیربومی در تمام مقاطع تحصیلی آغاز شده است.
صفاری نیا با عنوان اینکه شرایط اعطای وام های صندوق رفاه تحت قوانین و مقررات و به شرط تامین اعتبار از سوی این صندوق خواهد بود، گفت: وام شهریه دانشجویان کارشناسی با احتساب سنوات مجاز تا ۸ نیمسال تحصیلی و هر نیمسال مبلغ ۵ میلیون ریال ، وام شهریه دانشجویان کارشناسی ارشد با احتساب سنوات مجاز تا ۴ نیمسال تحصیلی و هر نیمسال مبلغ ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و وام شهریه دانشجویان مقطع دکتری با احتساب سنوات مجاز تا ۸ نیمسال تحصیلی و هر نیمسال مبلغ ۲۵ میلیون ریال است.
وی تاکید کرد: مسئول امور دانشجویی مرکز یا واحد باید قبل از درخواست وام دانشجو شرایط وام را به صورت کامل برای دانشجو توضیح دهد و به دانشجو اعلام کند که بعد از ثبت وام ، پیگیری هایی از قبیل ( پرداخت ۱۰ درصد کل بدهی و صدور دفترچه اقساط) به عهده خود دانشجو است.
جزئیات وام بنیاد علوی ویژه دانشجویان
مدیرکل اداره دانشجویی دانشگاه پیام نور درخصوص وام بنیاد علوی نیز اظهار داشت: وام بنیاد علوی برای کمک به دانشجویان متاهل و مجرد که توانایی مالی برای پرداخت شهریه ندارند، با مبالغ یکسان در تمامی مقاطع تحصیلی پرداخت می شود.
صفاری نیا با عنوان اینکه وام بنیاد علوی بدون کارمزد است، به جزئیات مبالغ وام اشاره کرد و گفت: این وام با احتساب سنوات مجازبرای دانشجویان کارشناسی تا ۸ نیمسال تحصیلی ، دانشجویان کارشناسی ارشد با احتساب سنوات مجاز تا ۴ نیمسال تحصیلی و دانشجویان مقطع دکتری با احتساب سنوات مجاز تا ۸ نیمسال تحصیلی برای دانشجویان متاهل تمامی مقاطع تحصیلی مبلغ ۸ میلیون ریال و برای دانشجویان مجرد تمامی مقاطع تحصیلی مبلغ ۶ میلیون ریال است.
وی با اشاره به مزایای وام بنیاد علوی گفت: از مزایای این وام این است که با یک گواهی کسر از حقوق مبلغ وام مذکور به حساب خود دانشجو در یکی از شعب بانک تجارت پرداخت می شود و در پایان تحصیل به پرداخت ۱۰ درصد کل بدهی جهت تسویه حساب نیازی نیست.
[ad_2]