[ad_1]
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (PNUNA.COM) : فارس – مجتبی شریعتی نیاسر در دیدار با دانشجویان دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی داراب اظهار داشت: آموزش عالی مسؤول اشتغالزایی دانشجویان نیست اما مسوول ارتقا توان اشتغالپذیری دانشجویان است.
وی بابیان اینکه جهتگیری آموزشها باید به سمت نیازهای جامعه باشد افزود: یکی از سیاستهای حوزه آموزش عالی برای دانشگاههایی که متقاضی توسعه هستند این است که همراه با ارائه درخواست برای رشتههای جدید باید پیوست شغلی داشته باشند.
شریعتی نیاسر خاطرنشان کرد: مسؤولان مراکز آموزش عالی باید تحلیل کنند که چه تعداد از دانشآموختگان متناسب با رشته خود مشغول به کار هستند.
معاون وزارت علوم گفت: فارس از استانهای مهم منطقه هفت آموزش عالی به شمار میرود که شامل ۱۸۰ مرکز آموزش عالی و ۷۰ مرکز تحقیقاتی در همه حوزههای علوم انسانی، پایه و فنی و مهندسی است.
وی با اشاره به اینکه این استان درزمینهٔ توانمندسازی آموزشی ظرفیت بالایی دارد و در بخش بینرشتهای نیز باید تقویت شود، افزود: سال گذشته ۷۰ مجوز بینرشتهای ارائهشده درحالیکه در رشتههای تکبعدی تعداد کمتری مجوز صادرشده است.
شریعتی نیاسر اظهار داشت: دانشکده کشاورزی داراب ظرفیت ارتقاء و توسعه را دارد و باخرد جمعی و همراهی عمومی میتوان گامهای بلندی برای ارتقاء سطح آموزش علمی در این شهرستان برداشت.
وی تأکید کرد: دانشجویان باید از وضعیت آموزش عالی در سطح کشور اطلاعات کافی داشته باشند چراکه دانشآموزان امروز نسبت به دانشجویان دیروز درزمینهٔ دستیابی به اخبار و اطلاعات تفاوتهای اساسی دارند و بهواسطه فضای مجازی از شرایط روز دنیا مطلع هستند.
معاون وزیر علوم بیان کرد: در محافل بینالمللی سعی میکنند که جمهوری اسلامی را در عرصه آموزشی و علمی ناتوان جلوه دهند و وانمود میکنند ما در پرتو نظام استکباری آمریکا میتوانیم به خودکفایی علمی برسیم این در حالی است که باوجود ۴ میلیون دانشجو، ۸۰ هزار استاد فرهیخته، ۳۰۰ مرکز دانشگاه دولتی، ۴۰۰ دانشگاه آزاد، مراکز علمی کاربردی، فنی، پیام نور، فرهنگیان و صنعت نفت، ایران درزمینهٔ علم و فناوری توان بسیار بالایی دارد.
شریعتی اظهار کرد: نقدهای موجود در حوزه آموزش عالی نقدهای خانوادگی است اما در عرصه بینالمللی باید بدانند که توان علمی کشور ما بسیار بالا است و تعداد مراکز تحقیقاتی ما در حوزههای تخصصی در دنیا حرف اول را میزند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ایران ازلحاظ جایگاه علمی نهفقط کانون توجه منطقه بلکه موردتوجه دنیا است، گفت: دانشگاههای معتبر ما بهعنوان مراکز شاخص بینالمللی محسوب میشوند و در حوزه نانو فناوری رتبه اول راداریم همچنین در حوزه صنایع نظامی، فضایی و بیوتکنولوژی نیز از رتبه بالایی برخوردار هستیم.
معاون وزرت علوم بابیان اینکه امروز کشور قدرتمند کشوری است که نهفقط در عرصه نظامی بلکه در عرصه علمی و فناوری نیز توسعهیافته باشد، گفت: دشمنان تصور جنگ نظامی با ایران را ندارند و این مرهون دانشجویانی است که برای ارتقاء سطح علمی کشور طرحهای تحقیقاتی متعددی را انجام دادهاند.
شریعتی نیاسر گفت: جستوجوگری، کنجکاوی، غنیمت شمردن فرصتها، هدفمندی، آیندهنگری، مشاوره با صاحبان خرد و توکل بر خدا هم در تحصیل هم در بخشهای مدیریتی میتواند دانشجویان و مدیران را در دستیابی به اهداف عالی آموزش یاری کند.
[ad_2]