دانلود نمونه سوالات خرداد 97 | سوال جدیدلطفا يک افزونه تاريخ نصب کنيد.

وام شهریه دانشگاه پیام نور چقدر است و چگونه باید بگیرید ؟ - دانلود نمونه سوالات | سوال جدید

سخن دوست :امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
شرکت آچار فرانسه خیابان

[ad_1]

دانشگاه پیام نور به دانشجویان ورودی جدید و قدیم وام شهریه میدهد. دانشجویان دانشگاه پیام نور برای گرفتن وام باید تشکیل پرونده بدهند

 

به گزارش سایت پی ان یو نیوز PnuNews.com براساس آنچه که دانشگاه پیام نور اعلام کرده است وام شهریه به دانشجویان دانشگاه پیام نور از ترم اول برای کلیه دانشجویان کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری  به شرح زیر داده میشود . این وام شهریه همان وام شهریه صندوق رفاه دانشجویی است که در صورت تخصیص اعتبار به دانشجویان تعلق میگیرد و دانشجویان باید ابتدا نسبت به تشکیل پرونده در امور دانشجویی مرکز خود اقدام کرده باشند

نکته مهم : دانشجویانی که پیش از این تشکیل پرونده داده بودند و وام نیز گرفته اند می بایست درخواست خود را از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس اینترنتی bp.swf.ir  قسمت سامانه فاز دو ارسال نمایند


وام شهریه کارشناسی :
دانشجویان کارشناسی پیام نور می توانند در ۸ نوبت هر ترم مبلغ ۳ میلیون ریال (۳۰۰ هزار تومان) از وام دانشجویی دانشگاه استفاده نمایند.
 وام شهریه کارشناسی ارشد :
دانشجویان کارشناسی ارشد پیام نور می توانند در ۴ ترم هر ترم مبلغ ۱۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال (یک میلیون و صد و پنجاه هزار تومان ) وام شهریه بگیرند
وام شهریه دکتری :
دانشجویان دکترا پیام نور نیز در ۸ نوبت مبلغ ۲۵٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال (۲ میلیون و پانصد هزار تومان ) وام شهریه دریافت کنند.

دانشجویان برای تحویل مدارک و تکمیل فرم مربوطه می توانند به امور دانشجویی مرکز محل تحصیل خود مراجعه کرده و از وام دانشجویی بهره مند شوند.

مدارک وام شهریه دانشگاه پیام نور :
دانشجویانی که قبلا تشکیل پرونده داده اند فقط این فرم را تکمیل کنند (فرم شماره ۱)
دانشجویانی که برای اولین بار می خواهند تشکیل پرونده دهند این فرم و این فرم را تکمیل کنند فرم شماره ۳ باید در دفترخانه اسناد رسمی و در برگ A4  تکمیل شود (فرم شماره ۱ فرم شماره ۳)
 

 1- تصویر تمام صفحات شناسنامه

۲- تصویر کارت ملی (پشت و رو)

۳- تصویر کارت دانشجویی تمدیددار

۴- فرم تعهدنامه محضری _ لازم به ذکر است عنوان شغلی متعهد و ضامن،شماره ملی،آدرس پستی به همراه پلاک میبایست در سند تعهد ذکر شود (فرم شماره ۳)

۵- تصویر مدرک کارشناسی ، کارشناسی ارشد و رسید تسویه حساب وام  (قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری)

۶- پرینت انتخاب واحد در نیمسال جاری

 مدارک ضامن

۱- تصویر آخرین حکم کارگزینی

۲-تصویر کارت ملی ضامن (پشت و رو)

نکات قابل توجه در رابطه با شرایط ضامن

الف- ضامن می‌بایست عضو رسمی یا پیمانی ادارات دولتی باشد.

ب- بازنشستگان مراکز دولتی در صورت داشتن فیش حقوقی و نامه کسر از حقوق از اداره متبوع

ج- کارکنان رسمی و پیمانی نیروهای مسلح با داشتن گواهی عضویت از یگان خدمتی وتصویر فیش حقوقی.

 

شرایط باز پرداخت:
بازپرداخت وام برای دانشجویان فارغ التحصیل پس از روشن شدن وضعیت و اعلام تاریخ فراغت از تحصیل توسط مدیریت آموزش دانشگاه به دو صورت امکان پذیر می باشد:

۱- اقساط 
تذکر مهم : از تاریخ فراغت از تحصیل دانشجو بیش از ۹ ماه نگذشته باشد. 
۲- نقدی

مهلت بازپرداخت وام صندوق رفاه برای دانشجویان انصرافی، اخراجی و یا ترک تحصیل و یا دانش آموختگانی که از تاریخ فراغت از تحصیلشان بیش از ۹ ماه گذشته است بلافاصله پس از روشن شدن وضعیت دانشجو توسط مدیریت آموزش دانشگاه به صورت یکجا و با احتساب ۴% کارمزد وام از زمان دریافت طی یک فیش کلی که فقط تا پایان وقت اداری همان روز قابل پرداخت می باشد میسر می گردد.
 

الف) بازپرداخت اقساط: ابتدا ۱۰% از مبلغ کل وام به صورت نقدی توسط فیش صادر شده به مهلت ۴۸ ساعت پرداخت و الباقی بدهی به صورت اقساط ۶۰ ماهه قابل پرداخت میباشد .

ب) بازپرداخت نقدی: به صورت فیش یکجا، به مبلغ کل بدهی  با مهلت پرداخت ۴۸ ساعت امکان پذیر می باشد.

تذکر مهم: در صورت عدم رعایت موارد فوق وعدم  پرداخت به موقع، صدور تسویه حساب  و یا دفترچه اقساط از طریق دانشگاه امکان پذیر نمی باشد؛ و کلیه عواقب به عهده دانشجو می باشد.  

قابل توجه دانشجویان ترم آخر دانشگاه

 آن دسته از دانشجویان مقطع کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد که در مقطع تحصیلی قبلی (کاردانی و کارشناسی) وام دانشجویی دریافت نموده و دفترچه اقساط را تحویل نگرفته­اند، جهت انجام مراحل دانش آموختگی مقطع فعلی می­بایست بدهی گذشته را یکجا پرداخت و برگه تسویه حساب با تأیید دانشگاه قبلی را ارائه نمایند.

لازم به ذکر است دفترچه اقساط وام فقط برای دانشجویانی که هر دو مقطع تحصیلی آنها دانشگاه پیام نور می­باشد به صورت کلی صادر می­گردد.

دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی فقط در صورت داشتن سنوات مجاز تحصیل می توانند از وام دانشجویی استفاده نمایند و همچنین فقط در صورت اتمام سنوات مجاز تحصیل میتوانند از باز پرداخت وام به صورت اقساطی بهره مند گردند.
 

وام شهریه از حساب شهریه دانشجو کم می شود واگر دانشجو شهریه خود را قبلا پرداخت کرده باشد در حساب وی به صورت بستانکار محاسبه می شود

[ad_2]

به این پست امتیاز دهید.
نظرات و ارسال نظر


دانلود آهنگ جدید