[ad_1]
به گزارش پیام نورنا (PNUNA.COM) : ایسنا – محمد هادی امین ناجی در حاشیه برگزاری بیست و دومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان پیام نور کشور به میزبانی استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران بابیان اینکه یکی از سیاست های اصلی دانشگاه پیام نور برگزاری جشنواره های فرهنگی در استان های آسیب دیده از جنگ تحمیلی است، اظهارکرد: در این راستا، از ابتدای امسال تاکنون دوجشنواره مهم کشوری را در استان های مرزی غرب کشور که مردم آن سختی زیادی در جنگ دیده اند، برگزار کردیم.
وی باتاکید براینکه نظام توجه ویژه ای به استان های آ یب دیده از جنگ در کشور دارد، ادامه داد: بابرگزاری این جشنواره ها در استان های متاثر از جنگ تحمیلی می خواهیم مردم آنها، تجربیات خود را از جنگ به نسل های جدید دانشگاهی انتقال دهند.
معاون دانشگاه پیام نور به زلزله بزرگ سال گذشته کرمانشاه هم اشاره کرد و افزود: امیدواریم حضور فرهنگی 31 استان کشور در کرمانشاه به تسکین آلام و امیدآفرینی میان مردم زلزله زده این استان کمک کرده باشد.
وی تبادلات میان فرهنگی دانشگاهیان پیام نور استان های مختلف کشور را دیگر برکات برگزاری این جشنواره قرآنی در کرمانشاه عنوان کرد و افزود: در این جشنواره برای اولین بار شاهد بودیم که نوع پذیرایی استان میزبان از شرکت کنندگان کاملا بومی و سنتی بود. این مسئله باعث شناخت دانشگاهیان پیام نور از ظرفیت های گردشگری و سوغات های کرمانشاه شد.
امین ناجی خاطرنشان کرد: همچینن یکی از تمایزات اصلی جشنواره بیست و دوم با جشنواره قبلی، غیرحضوری برگزار کردن مسابقات در مرحله مقدماتی و استانی بود، بطوریکه متسابقین باحضور در مرکز محل تحصیل خود اقدام به تهیه فایل رشته مورد نظر می کردند و آن را از طریق ارتباط فناورانه به مرکز ارسال و در آنجا مورد داوری و ارزیابی قرار می گرفت.
وی یادآورشد: تلاش برای حفظ منابع مالی دانشگاه و نیز رعایت اصول ساختاری دانشگاه مبنی بر بکارگیری آخرین فناوری ها از جمله اهداف اصلی غیرحضوری کردن مسابقات قرآنی امسال است.
معاون دانشگاه پیام نور بابیان اینکه این جشنواره در شش محور شامل آوایی، معارف، هنر، پژوهش و بخش ادبی و فناوری برگزارشد، افزود: شرکت کنندگان جمعا در 34 رشته باهم به رقابت پرداختند.
وی درادامه از برنامه ریزی ها برای تدوین سیاست های جشنواره بیست و سوم خبرداد و گفت: در تلاشیم تا در جشنواره سال آینده ارتباط هنر با قرآن کریم را پررنگ تر و بنیاد جشنواره را براساس مطالبات مخاطبین خود قرار دهیم.
به گفته این مسئول، نیاز امروز جشنواره قرآن، نشان دادن لزوم حضور مفاهیم قرآنی در زندگی رومزه افراد جامعه است.
امین ناجی در ادامه سخنان خود به سه برنامه مهم پیش روی حوزه فرهنگی دانشگاه پیام نور اشاره کرد و افزود: راه اندازی انجمن علمی نهج البلاغه، انجمن علمی کارآفرین و انجمن علمی آموزش محیط زیست سه اقدام مهم فرهنگی دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی جدید خواهد بود.
وی اضافه کرد: امیدواریم با راه اندازی انجمن علمی نهج البلاغه که باهمکاری معاونت قرآن وعترت وزارت علوم درتمامی مراکز پیام نور کشور انجام می گیرد، بخش عترت جشنواره قرآنی را با افزایش حضور کمی و کیفی دانشجویان غنی تر و پربارتر کنیم.
معاون دانشگاه پیام نور خاطرنشان کرد: راه اندازی انجمن های علمی کارآفرینی توجه به موضوع اشتغال را از نظر علمی در دانشگاه های پیام نور پررنگ تر خواهد کرد.
وی عنوان کرد: در انجمن علمی آموزش محیط زیست که باهمکاری کرسی یونسکو در دانشگاه پیام نور راه اندازی خواهد شد، از ظرفیت 400 هزار دانشجوی این دانشگاه برای حرکت عمیق ملی در بحث آموزش های محیط زیست استفاده خواهیم کرد.
امین ناجی به تاکیدات مقام معظم رهبری طی هفته های اخیر درخصوص لزوم مردمی شدن فرهنگ اربعین در کشور اشاره کرد و گفت: دانشگاه پیام نور در این راستا، اقدام به برپایی سه موکب اربعین در مسیر زائرین اربعین حسینی در گناوه بوشهر، مهران و چزابه کرده است.
وی متذکرشد: تمام اقداماتی که در بحث برپایی موکب های اربعین صورت می گیرد، باکمک های مردمی بوده و هیچ اعتبار دولتی را صرف آن نکرده ایم.
معاون دانشگاه پیام نور همچنین عنوان کرد: امسال باتوجه به شرایط اقتصادی کشوربرای کمک به دانشجویانی که بامشکل مالی در پرداخت شهریه مواجه هستند، سه اقدام شامل امکان اخذ وام از صندوق رفاه دانشجویی، بنیاد علوی و بانک انصار را برای دانشجویان انجام دادیم.
وی یادآورشد: همچنین هزینه شهریه تمام دانشجویان دانشگاه های پیام نور که تحت پوشش کمیته امداد، بهزیستی، بنیاد شهید و ایثارگران هستند، توسط دستگاه های ذیربط پرداخت می شود.
[ad_2]