دانلود نمونه سوالات خرداد 97 | سوال جدیدلطفا يک افزونه تاريخ نصب کنيد.

دانشجویان مشمول در چه صورت می توانند به تحصیل ادامه دهند؟ - دانلود نمونه سوالات | سوال جدید

سخن دوست :امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
شرکت آچار فرانسه خیابان

[ad_1]

دانشجویان مشمول حداکثر به مدت یکسال می توانند از سنوات ارفاقی استفاده کنند.

به گزارش پایگاه خبری کتابخانه الکترونیکی پیام نور (pnueb):در بخشنامه سازمان وظیفه عمومی ناجا آمده است:دانشجویانی که در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل بوده و در زمان تعیین شده یعنی در سنوات اولیه تحصیلی موفق به فراغت از تحصیل نشده اند، در صورت تصویب کمیسیون موارد خاص دانشگاه حداکثر به مدت یکسال دانشجویان کارشناسی و یک نیمسال دانشجویان کاردانی می توانند از سنوات ارفاقی استفاده کنند.

زمان و مهلت ارائه درخواست سنوات ارفاقی:

جهت رفاه حال دانشجویان مصوب گردیده در صورت تائید کمیسیون موارد خاص دانشگاه،دانشجو می تواند حد اکثر تا 6 ماه پس از اتمام سنوات مجاز تحصیلی اولیه نسبت به درخواست سنوات ارفاقی یکساله از طریق پلیس +10 اقدام نماید.در صورت عدم ثبت درخواست سنوات ارفاقی در مدت فوق، سامانه مجاز به پذیرش درخواست ها نبوده و بنابراین به هیچ وجه سنوات ارفاقی به مشمول تعلق نخواهد گرفت.

 

شرایط استفاده از سنوات ارفاقی برای مقاطع مختلف:

دانشجویان مشمول در مقاطع مختلف، به شرطی می توانند از سنوات ارفاقی بهره مند شوند که در مدت یکسال دیگر بتوانند فارغ التحصیل شوند ، لذا در صورت دارا بودن شرایط زیر به صورت مرحله ای می توانند از سنوات ارفاقی استفاده کنند:

 

کاردانی و کارشناسی ناپیوسته : به شرط آنکه واحدهای گذرانده شده حداقل 50 واحد بوده و معدل کل نیز حداقل 12 باشد.
کارشناسی پیوسته : به شرط آنکه واحدهای گذرانده شده حداقل 100 واحد بوده و معدل کل نیز حداقل 12 باشد.

کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری پیوسته (حرفه ای) : به شرط آنکه واحدهای گذرانده شده حداقل 18 واحد بوده و معدل کل نیز حداقل 14 باشد.

دکتری تخصصی ناپیوسته : به شرط آنکه واحدهای گذرانده شده حداقل 18 واحد بوده و معدل کل نیز حداقل 14 باشد.

 

حداقل تعداد واحد پاس شده در ترم اول یکسال ارفاقی:
چنانچه دانشجوی مشمول تا پایان ترم اول سنوات ارفاقی فارغ التحصیل نگردد، با ادامه تحصیل وی به شرطی در ترم دوم سنوات افراقی موافقت خواهد شد که حداقل تعداد واحدهای درسی معینی را در ترم اول با شرط معدل کل فوق گذرانده باشد، این واحدهای پاس شده در ترم اول ارفاقی برای مقاطع مختلف به شرح ذیل می باشد:
کاردانی،کارشناسی (پیوسته یا ناپیوسته) 12 واحد

مقاطع دکتری (پیوسته یا ناپیوسته) و کارشناسی ارشد (پیوسته یا ناپیوسته) به شرط اتمام واحدهای نظری 

در صورت تحقق این شرط دانشگاه مجاز است مجددا با تکمیل فرم درخواست سنوات ارفاقی ، مشمول را جهت درخواست ترم دوم سنوات ارفاقی به دفتر پلیس + 10 ارجاع دهد.

 

شرط استفاده از معافیت تحصیلی در مقاطع بالاتر(درصورت استفاده از سنوات ارفاقی):

چنانچه دانشجویان مشمول حداکثر تا پایان سنوات ارفاقی فارغ التحصیل گردند، از یکسال فرجه مهلت معرفی برخوردار خواهند بود و در صورت پذیرش در مقاطع بالاتر می توانند از معافیت تحصیلی بهره مند شوند.

 

چنانچه دانشجو نتواند در مدت یکسال ارفاقی فارغ التحصیل شود:

چنانچه دانشجو نتواند تا پایان یکسال سنوات ارفاقی فارغ التحصیل شود، صرفا در صورت داشتن پیشرفت تحصیلی در سنوات ارفاقی و امکان فراغت از تحصیل طی مهلت معرفی، با درخواست دانشگاه و ثبت درخواست در پلیس + 10، پس از احراز شرایط، صدور مجوز ادامه تحصیل در مهلت معرفی بدون لحاظ غیبت فراهم خواهد شد. ضمنا این مجوز از طریق پلیس + 10 به صورت هوشمند صادر می گردد . در صورت عدم معرفی مشمول در مهلت قانونی (یکساله معرفی)، وی وارد غیبت خواهد شد.

 

طبق آیین نامه اجرایی معافیت تحصیلی، فارغ التحصیل شدن در مهلت یک ساله معرفی، مجوزی برای صدور معافیت تحصیلی در مقاطع بالاتر نخواهد بود. بنابراین چنانچه دانشجو در مهلت معرفی فارغ التحصیل شود ، به هیچ وجه حق ادامه تحصیل در مقطع بالاتر را نداشته و تا پایان خدمت دوره ضرورت یا اخذ معافیت دائم شرایط برخورداری از معافیت تحصیلی را نخواهد داشت.

 

در صورتی که دانشجو در مهلت اضافه سنوات هم نتواند فارغ التحصیل شود وارد غیبت میگردد و به تناسب مدت تاخیر از 90 روز تا 180 روز اضافه خدمت در سوابق خدمتی وی به صورت سامانه ای و هوشمند درج خواهد شد. بدیهی است در این صورت مشمول تا پایان خدمت ضرورت و یا اخذ معافیت دائم شرایط ادامه تحصیل در دانشگاه را نداشته و صرفا بایستی با غیبت به خدمت اعزام گردد.

این مقررات از اول مهرماه 95 لازم الاجرا می باشد

[ad_2]

به این پست امتیاز دهید.
نظرات و ارسال نظر


دانلود آهنگ جدید